86. OSCAR ÖDÜL TÖRENİ KIRMIZI HALI

Tanışma yazısı dışında ilk yazımı yazmanın heyecanıyla klavyeye kusmam inş. Baştan söyliyim kim ne derse desin bu yazıda en rüküşü bile benim için moda ikonu olabilir daha ilk günden kimseyle kötü olamam kb cnm .s

Kimden başlasam, kimi boka sokup çıkarsam, kime ağzımın sularını akıtsam bilemedim. Şimdi bik bik konuşcam da bir sorsana izlemiş miyim töreni ? Haftasonu yoğunluğundan dolayı tavuklardan bile erken yattım. Oscar töreni benim neyime allahasen ya ?!




Dün gecenin en çok konuşulan, beğenilen ünlüsü Lupita Nyong'o ile başlamaya karar kıldım. İlk önce bi gözümüz şenlensin. Bunları görünce kendimize nefretimiz depreşsin. Eritemediğiniz kalçalarınıza ve süt gibi bembeyaz teninize bakıp lanet ettiyseniz yoruma geçicem?

Soyadını ilk duyduğumda japon sandığım bu genç bayan maşallah gerek rengiyle olsun, gerek pilates harikası vücuduyla olsun beni benden aldı. Prada marka kıyafetle kırmızı halıdan süzülen bu hanımefendi instagram, twitter gibi ağlarda sosyal medyayı salladı. En azından ben sadece bu kızımızın fotoğraflarını gördüm. Maşalaah tütütütü nazarım değmese bari.



Şimdi şoklardan şoklara koşma zamanı. Arkadaşlar aranızda bilen varsa söylesin bu kız evinin hanımı çocuklarının anası mı olmaya karar vermiş ? Hayır çılgınların hasosu, sıkendallar kraliçesi gitmiş yerine pornosu çıkınca hanımlığına hanımlık, zerafetine zerafet katan kadın tipi gelmiş. ama şimdi hakkını yememek lazım duruşundan ve bakışından asillik akmıyor mu? İngiliz Kraliyet ailesinden gibi. Hatta İngiliz düşesi Kate'in sinsi görümcesi tipi yok mu ?
'Bende böyle olmak istiyorum, neyim eksik' derseniz L.Gaga'nın taşıdığı VERSACE marka kıyafetiniz eksik benden söylemesi.


Yazıp yazıp silmelere başladım desem? Ne yazsam, nasıl betimlesem inanın karar veremedim. Azıcık kalan aklımda error verdi daha ne olsun. Şunlara baktıkça kendime lanet etmiyorum da bu yapılan sizce de bizlere allah tarafından edilen hakaret değil de ne? Sen tut bunlarla beni aynı elden yarat. Ama bi şunlara bak bi bana. Bunların aynalara bakıp 'hahaaayt en güzel benim en şahane benim, hepinizi donumda sallarım' diye naralar atmasının yanında, benim aynalara küsmem hak mıdır he söyleyin bana !!!!
Angelina'nın 125445 beden büyük kıyafeti Elie Saab Haute Couture.


Rüküşlerin rüküşü Anna Hathaway.
Sosyal medyada artık başlıklar 'Anna Hathaway çizgisinden kaymadı. Bu törende de rüküşlüğüne rüküşlük kattı.' diye atılır oldu. Şahsıma böyle başlıklar atılsa kendimi gardrobuma ay pardon kıyafet odama hatta kıyafet evime kilitler havasızlıktan ölmeyi beklerdim. Sefillerin Kraliçesi Anna Hathaway'ı Gucci giydirmiş. Ama bu yorumlarla Anna Gucci'ye giydirdi gibi geldi fgjsdklgj


Ya sen napıyosun Jennifer ? Ya kendine gel ya da bize gidelim. Gerçi annem seni şu halde görse uzak tutun bu paçozu hanemdeeen diye çığlığı basar. Sen kumral, beyaz tenli, fıstık gibi hatundun. American Horror Story meşhur cadısı Constance olmuş çıkmışsın. Sonuçta Açlık oyunları serisiyle hafızalara kazınmış, Dior'un yüzü olmuş şanslı bir yelloz iken kalkmış kendini ne hale getirmişsin. Ben anlamıyorum arkadaş allah baba bütün ünü, şöhreti, şansı, parayı, güzelliği bunlara akılları karşılığında mı vermiş? Eğer öyleyse benim giden aklım kadar şan, şöhret, para istiyorum!
Kıyafetinin Dior marka olduğunu söylememe gerek yok sanırım..


Ve evet. Her sene gelenek haline gelmeye aday Jennifer düşüşü. Geçen sene o kibar düşüş sana olmuş Devlet Bahçeli düşüşü. 


Farkında mısınız kıyafetler hakkında detaya inmiyorum. Napim ama gerek kezbanlıklarıyla, gerek güzellikleriyle dikkatimi dağıtıyor elin gavurları. Neyse sıradaki tipsiz Kate Hudson Versace marka kıyafetiyle böbreklerine kadar açmış bir biçimde kırmızı halıda sallanıyor. Yemin ediyorum en sonunda ne yapıp ne edip şunların arasına Şeyda Coşkun gibi giricem. Poz verme sanatçısı olarak tanıtıcam kendimi. Haftalığı 2500 avroya ünlülerin poz hocası olarak nam salıcam yazıyorum buraya.
Elbiseyi beğendim mi beğenmedim mi bilmiyorum. Kafayı almış vücuda yapıştırmış gibi durmuyor mu?




 Piiiiiinnnkkk tatlımmmmmm neden böyle ? 
Ne yaptılar sana kınalı kuzum? Sen ki asiliğin kitabını yazmış kadınsın. Ne bu şimdi ortama ayak uydurma çaban?
Neyse Pink benim favori ünlüm olduğundan bok atmayacağım. Ne yaparsa yapsın kabulüm kendisi. 
Şaka bir yana kırmızı Elie Saab Haute Couture kıyafetini beğendim. Kıyafeti ortama ayak uydursa bile saçları yeter, sahnedeki duruşu yeter bebeğimin <3


Bu kadar hasetlik, kıskançlık yetmez mi ? Biraz da gözümüz doymasın mı ?


Evet kızlar içlerinizin kamaşması bittiyse ve ağzınızdan yere akan pis salyalarınızı sildiyseniz yazıyorum?
Klasik bir smokin fırtınası. Allahım sen böyle güzelleri neden hep Amerika'ya İngiltere'ye gönderiyosun. Türk kızlarından bu kadar mı nefret ediyorsun Allahım :( 

Anket yapmıcam zaten takipçim yok bi de anket yapim de rezilliğime rezillik mi katayım jfhdklsgfsd


Oscar'ı izlemeyen ama Oscar Kırmızı Halı geçişleri hakkından önüne gelene giydiren ben yazımı burda sonlandırıyorum. Beynim yok fikrim var fhjgsdlk

Hepinizi öpüyorum.
xoxo gossik guru.

Yorumlar

Popüler Yayınlar