Kızılay Bağışı Olması Muhtemel Trendler; Nike Airmax Serisi

Güneşli havalar bana her zaman Cumartesi'yi anımsatıyor. İçim kıpır kıpır bayırlarda koşup zıplayasım, göl kenarında yürüyüş yapasım geliyor, size de oluyor mu ? Eğer cevabın evetse sayın takipçi bundan sonraki yazıyı dikkatlice okumanı tavsiye ediyorum. 

Kırlarda koşarken, yürüyüş yaparken ya da köpeğiniz varsa eğer onu gezdirirken; yakışıklı, adonisli, six packli, Türk olması uzak ihtimal olan yakışıklı bir beyle göz göze gelip aşık olmak istemez misin tatlı kıs?
Aşk öyle kolay bişi değil canım benim. Çamaşır suyu lekeli, yer bezi olmaya 2 giyim kalmış tişörtle, yağlı saçlarla falan çıkarsan değil adonis, yağlı göbişli klasik Türk erkeği bile göremezsin. :(

Nereden nereye bağlıyorum konuyu nasıl bir yeteneğim yahu. 
Neyse asıl olaya geçiyorum kızlar.




Bu sıralar nereye gitsem, hangi tarafa baksam Nike'n Airmax serisinden mutlaka birtanesini birinin ayağında görüyorum. Bu çok eskiden beri varda benim mi şimdi dikkatimi çekti anlamadım?
Ya da önceden beğenmeyip sonradan bayılma gibi bi durumlarım var benim gene onlardan birini mi yaşıyorum. Bilemiyorum.


Şunların tatlışkoluğuna bakar mısınız ? Değil six packli Türk Erkeği, İtalyan, İspanyol, Fransız falan hepsini peşinizden köpppeeek gibi koşturabilirsiniz bence kfldş
Birde size müjdeli bir haberim var. Renklere ben karar veririm'ciyseniz eğer nike kendi sitesinde bunu yapmanıza imkan sağlıyor. Üstelik 75$ ve üzeri free shipping..

Buradan kendi airmax'inizi kendiniz oluşturabilirsiniz nasıl kıyak ama :d


Sportif bir tarzım olsa alacağım ayakkabı sensin aşkım !
Yarım tayt altına giydiğin bu modelle koşmayı düşünsene ? :>


Eveeet bende aylardır aradığım bu modele sonunda sahip oldum. English home'da indirimde bir şey varsa hemen saldırıp çeyize katmayı düşünürken yan mağazanın ayakkabı rafında bu bebekleri görünce kuduz köpek gibi saldırdım yemin ederim. Ama bana yamuk yaptı. Yeni ve sert olduğundan ayak bileklerimin ağzına sıçtı sağolsun :( Ama olsun aşk acı çekmeden aşk olur mu müjgan?

Hazır havalarda güzelleşmişken, gönül yayları gevşemişken sahil boyunca seksi taytınız, at kuyrugunuz ve ayağınızda bu modellerden her hangi biriyle koşup six pack avlamaya ne dersin iskoçyalı ?

Yapman gereken tek şey;

-Cebinde en az 150 TL ile Nike ürünleri satan bir mağazaya girmek. Ne sandın bi de çekilişle ayakap mı dağıtıcaktım :@

P.S: Adonisliyi tavladıktan sonra çayır çimen yayılın. Bide foti çektirin benim için ;)

Nasıl buluyorsunuz bu modelleri iki yorum yapın da sevinelim.

xoxo gossik guru.

Yorumlar

Unknown dedi ki…
150 tlciklik kızlay bağışı ha ... çok güldüm :D yazma tarzını da çok sevdim. Airmax'lar bir süredir trend evet. new balance da öyleydi, neyseki hemen geçti :) Hadi bakalım güle güle giy adonisler aşkına... :D
ZeynepGibi dedi ki…
Teşekkür ediyorum beğenmene sevindim. Ayrıca 150 tl diyip geçme. Ülkemde 3000 tl değerindeki iphone bile kızılay bağışı olmuş. Kredi kartına 4651256 ay taksitle her şey mümkün hahhaha :D

Popüler Yayınlar