Bir Pazar Klasigi; Alışveriş

Kendime şaşırdım aradan çok vakit geçmeden yazılar yazıyorum iyiye işaret olabilir mi bu acaba? 
Böyle bir başlık açayım dedim bundan sonra üşengeçliğime yenilmezsem her hafta pazar klasiğimi yazacağım. 
Biz kadınların genel ve tedavisi olmayan hastalığı alışverişi bu yazımda aktaracağım. Watsons&Gratis mağazalarına girince ihtiyacım olmasa bile aldığım şeyleri buraya aktaracağım. Bunu hepimiz yaşamıyor muyuz zaten? 

Bu pazar azla yetindim sanırım. Ne kadar ilginç değil mi?

Bakalım neler almışım.

Sebamed Placenta


Öncelikle şunu söylemem sanırım lazım. Nivea'nın bebek şampuanını kullanıyordum son 1 senedir. Son zamanlarda saçlarım aşırı dökülmeye ve kurumaya başladı. Duştan sonra Urban Natural's argan yağı serumunu kullanıyordum. Kokusu muhteşem ve saçlarımı yumuşacık yapıyordu. Ama kepeklenmede yaşayınca şampuanımı değiştirme kararı aldım umarım daha kötü olmaz. Bu gün Watsons'ta ne zamandır gözüme çarpan Placenta ürününü gözüme kestirdim. Çalışan arkadaş da pek övünce deneyeyim dedim. Az önce araştırdım internette güzel yorumlara rastladım. 1 ay düzenli kullanımdan sonra yazacağım sanırım. 

Sebamed'in görmüş olduğunuz ürünü de milyonlarca toniğim olmasına rağmen içeriğinden ötürü aldım. Ne kullandıysam şu kevgir gibi suratıma fayda etmedi arkadaşlar yeminle yıldım. YIL-DIM. Gözenekler desen karadelik misali olmuş. Karma bir cilde sahibim. Ve cildim de böyle ne idiğü belirsiz pütür pütür şeyler var. Yağ bezesi desen değil, sivilce desen değil. Strese bağlıyorum çünkü göğsüm ve sırtımda da hafiften varlar. Önceden yoktu. Cildiyeye uğrayacağım en kısa zamanda. Kısacası bu toniği de pek övmüşler. Gerçi övmelerine gerek yok Sebamed'in ürünlerine güveniyorum. Umarım yüzümü kara çıkarmaz.

Sebamed Placenta

Sebamed Placenta

İçeriği biraz zor okunuyor ama umarım gözünüz bozulmaz. Beddua almak istemem ksjfkls
Düzenli olarak 2 günde bir uygulanması gerektiği yazıyor talimatta. Hatta daha iyi etki edebilmesi için saçta bi kaç dakika bekletin diyor. Hay hay. O sırada yüzümü Ddf Revolve ile temizlerim. (Hep böyle yapıyorum) Saç derisi kepekten arınana kadar haftada bir kaç kez uyguladıktan sonra haftada bire indirebilir mişiz. Valla ben 2 günde 1 yıkanan biri olarak nasıl yapıcam onu bilmiyorum jlsdjflds
Ben içerikten pek anlamam anlayan varsa bana yorum yapabilir mi? Bi paraben'i biliyorum oda olmaması gerekiyormuş onu biliyorum nedir, ne anlama gelir bir bilgim yok çok cahilim.

Sebamed Placenta

Sebamed Placenta


Sebamed de bu şekilde. Ürünün vaadleri sırasıyla şöyleymiş;

-İçeriğindeki hamamelis iritasyonu yatıştırır, cildin görünümünü pürüzsüzleştirir.
-İpek proteinleri(nedir acaba?) ve allantoin cildi yumuşatıp nemlendirir.
-Panthenol cildin yeniden yapılanmasını sağlar.
-Ph 5,5 değeri akne oluşumuna karşı biyolojik koruma sağlar.

Kullanımı da klasik makyajınızı temizledikten sonra, Pamuğa 2 damla kadar damlatıp öncelikle T bölgenizi nazikçe ovuşturuyorsunuz. 

Vaadleri okuyunca bir gaza geldim çok fazla beklentiye girmem iyi değil kendime gelmem gerek :((
Hep böyle oluyor sonra evlenme vaadiyle kandırılmış kız gibi dolaşıyorum ortada :((

Kulanan var mı aranızda? Yorumlarınızı bekliyorum öksüz gibi bırakmayın beni. 

Seviyorum sizi kızlar.

xoxo Gossik guru.

Yorumlar

n dedi ki…
Güle güle kullan aldıklarını :) Sebamed'in toniğini çok merak ettim. Cildim alerjik olduğu için çoğu ürünü kullanamıyorum ben. Pütür pütür oluyorum kapalı komedonlar çıkıyor yüzümde. Senin yüzündekiler de kapalı komedon olabilir.Toniği kullandıktan sonra yorumlarını paylaşırsan sevinirim :)
ZeynepGibi dedi ki…
Teşekkür ediyorum tatlım. Benim cildim alerjik mi bilmiyorum ama hassas sanırım. Bu postumdan beri sabah akşam kullanıyorum. Pamuğa 2 damla damlatıyorum sadece. Sürdüğüm an (bastırmadığım halde) hafif kızarıklık oluyor. Çok hafif de yanma. Ama öyle rahatsız edecek kadar birşey olmadı şimdilik. Gene de alerjik ciltlere pek uymaz sanırım etkili bayağı çünkü. Sürdüğümden beri temizlik hissi veriyor akşama doğru hemen yağlanmıyor cildim. Yorum yapmak için erken gerçi ama şu an gördüklerim bunlar. 1 ay kadar sonra göreceğiz bakalım :)
Adsız dedi ki…
hahahh ya kıyamam paraben ürünün ömrü uzasın diye kullanılan zararlı bir maddeymiş canımcım ben de yeni öğrendim :) mevsimsel değişiklilk sebebiyle bende de kepeklenme başladı ve bu durumdan nefret geldi. Çünkü bende mesela bir şampuan iyi gelsin heh buldum kepek önleyici şampuanımı diyim ilk şişeyi bitireyim ikinciye geçeyim hooop yine başlıyor. Şimdi şampuanın içine çam terebentin ekledim faydasını görürsem paylaşıcam. Yazdım da yazdım çenem düştü, öptüm sevgiler :)
ZeynepGibi dedi ki…
Off lütfen yaz. Çünkü bu şampuanı aldığımdan beri 1 gün arayla kullanıyorum hala bir etki göremedim :( Böyle olunca kendimi kazıklanmış gibi hissediyorum :@ Hiç hoş değil :(
anunturi gratuite dedi ki…
anunturi gratuite I have been following this blog for years but never commented. I am compelled to comment in light of recent "kerfuffles" I've seen in the comment section. You are very fashionable and stylish. I love your blog. Beautiful, provocative, sexy, elegant and thoughtful. I picked up a lot of cool fashion ideas from you over the years. I love how you mix feminine and masculine styles. Baggy with tight, Cargo with dainty jewelry. You nail it every time. Keep up the good work anunturi gratuite !
SisaMia dedi ki…
Blogunu çok beğendim, bana da beklerim :)
http://sisamiabeauty.blogspot.com.tr/

Popüler Yayınlar