Alternatifler; Fırça Temizlik Rutini

Özlemiş de olabilirsiniz, özlememiş de olabilirsiniz. Kestiremiyorum açıkçası. 
Bazı işler peşindeyim yakında burada görürsünüz zaten umarım. 

Ne yalan söyleyeyim içimden hiiiç bişi yazmak gelmiyordu. O kadar kırmızı halı geçti kendi kendime tabiki gıybetin dibine vurdum ama burada yorumlamadım.

Neyse bu gün sizlere yapmaya çalıştığım Türk kızlarına -yani bizlere- yaraşır bir kezbanlıktan bahsedeciğim.

loreal makyaj temizleme suyu


İnstagram'dan takip eden bilir işime yaramayan, işlevi dışında her şeyi becerebilen ürünleri bitirmeye çalışıyorum. 
Bunlardan biri de Loreal makyaj temizleme suyu.....

Neyse ki süslü sözlüğe üye olduğumdan beri daha gerçekçi yorumları okuyorum. Sevgili Blogger/Vlogger'ların -müü-kemm-meeel, hayatımın ürünüüğğee, parayı hakediyoğğrr- diye yorumlar yaptığı tüm ürünlerin çoğu kişiye göre fos çıkmasını falan okumam, paramın çöpe gitmeyişi gibi beni göklere uçuruyor resmen kamuraan.

Çok fazla makyaj yapan biri değilim lakin son zamanlarda göz farlarına aşırı bir zaafım var. yani hiç bişey yapmasam da kapatıcımla ufak tefek yerleri ve gözaltlarımı kapatıp rimel sürüyorum ve keyfim yerindeyse bronzer ile kontur yapıyorum -yapamıyor- nvlkxjv
Ama keyfim cidden yerindeyse şöyle kendi çapımda bir göz makyajı yapıyveriyorum.
Çok makyaj yapan biri olmadığımdan fırçaları da yıkama derdim pek olmuyor. Açıkçası üşeniyorum çoğu zaman. İşte tamda üşendiğim bir zamanda aklıma bir fikir geldi. Bir türlü bitiremediğim loreal makyaj temizleme suyu ile fırçaları temizleyemez miyim dedim? ve denedim.

golden rose

İlk başta en zorlu fırçamla başladım işe. Golden rose'dan edindiğim bu fırçayı bb krem sürdüğümde kullanmak için almıştım. Çok nadiren cildime bb krem uyguluyorum. Acayip bir ağırlık katıyor cildime yani rahat edemiyorum. O yüzden aldığımdan beri 1 kere kullandım ve hemen 10 kere kullanmışım gibi kirlendi. Bilmiyorum belki ben kullanmayı beremedim. ama nasıl tarif edim bilmiyorum resmen ürünü emdi. Şöyle ki bu fırçayı ürünsüz bir şekilde suratıma sürsem gayet güzel bir şekilde kapatır cildimi jgklfjgklfs bayağı kullanışlı jfksf


golden rose

Makyaj temizleme suyunu peçeteye döktüm fırçayı da üzerinde gezdirdim. Sonuç pek içaçıcı olmadı. Peçete tiftiklendi fırçayı temizliycem derken daha beter oldu ne beceriksizim jkdsfjsld

golden rose

Tabiki temizlenmedi. Yani çok minicik temizlendi. 

golden rose

Zaten pek işime yaramıyordu fırça. -fakir avuntusukfdsl-

real techniques setting brush

Bende fondoten, bb krem gibi yoğun ürünleri uyguladığım fırçaları es geçtim. Daha küçük çaplı, fırçaları daha seyrek ve toz ürünleri uyguladığım fırçalarıma geçtim.

Fotoğrafta gördüğünüz rt setting brush fırçasını 1-2 kere kullandım. Aydınlatıcı ve gözaltlarıma pudra uygulamak için. Gerçekten çok yönlü bir fırça. Neyse ona sonra gelicem.

real techniques setting brush


Bir önceki fırçaya yaptığım gibi peçete üzerinde silmeye başladım. Daha verimli bir sonuç aldım. Daha kolay temizlendi.


Bu da peçete de kalanlar. Dediğim gibi 2 kere kullandığımdan zaten çok kirli bir fırça değildi. Kılları daha yumuşak olduğundan zorluk çıkarmadı temizlenirken.

real techniques setting brush

Buda temizlenmiş hali. 

Bu şekilde de bitiremedim suyu. Hem işe yaramaz hem de bereketli fkjflk 
En azından kullanım alanlarını arttırmış oldum. Minik makyaj fırçalarımı bununla temizlemeyi düşünüyorum artık. Hem kurutma derdide yok.  Bir nevi mac'in brush cleanser yaratmaya çalıştım vnkvjdksl kahretsin çok zekiyim B)

Siz fırçalarınızı neyle temizliyorsunuz merak ediyorum? 
Yıkamaya üşenenlerden misiniz yoksa antibakteriyel sabunlarla fırçalarınıza süt banyosu yaptıranlardan mı??

Hepinizi öperim,
İyi pazarlar dilerim efem.

xoxo gossik guru.

Yorumlar

Unknown dedi ki…
Öncelikle blogunu çok beğendim:)Yurtta kızlarla dedikodu yapıyorum gibi geldi:)Ben de fırçalarımı temizlemeye acayip üşenmekteyim ama hiç iyi değil tabisi bu:) Sana tavsiyem makyaj suyunu biraz avucunun içine dök ve fırçaya dairesel hareketlerle yay.Sonrasında iyice durularsın bence hem daha temiz hem daha kolay olur.Ben öyle yapmaktayım:)
ZeynepGibi dedi ki…
çok teşekkür ederim beğenmenize çook sevindim :> evet bence de iyi değil o yüzden çok sık kullanmıyorum zaten fırçalarımı. eğer yıkayarak temizlersem bebek şampuanı ile kirini akıtıp duruluyorum :) öneriniz için ayrıca teşekkürler bu sayede makyaj temizleme suyunu bitirebilirim fhjksdfs
Unknown dedi ki…
Sevmediğin ürününü bu şekil bitirmeye çalışman çok güzel :) Zaten hep sevmediğimiz ürünler bereketli olur sevdiklerimizde hemen biter :D Bende yorumda da söylediğin gibi fırçalarımı bebek şampuanıyla yıkıyorum mis gibi oluyor :) Bu arada blogunu yeni keşfettim hemen takibe aldım seni de sayfama bekliyorum.Görüşürüzzz :)
ZeynepGibi dedi ki…
teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim bende hemen göz atıyorum :))
Gülşah Sönmez dedi ki…
Canım bloğunu takip ediyorum ben de bloğuma beklerim sevgiler

Popüler Yayınlar